Altædende synonym

Synonym for Altædende – Synonymbog.com

Synonym for Altædende

Vi fandt 7 løsningsforslag for ordet ALTÆDENDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til ALTÆDENDE. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Altædende

ALTÆDENDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

1. som spiser eller fortærer alle slags føde. Se også altspisende. Ord i nærheden planteædende …

altædende — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonymer af Altædende som Ukritisk, Almindelig ulvefod, Altfortærende, Omnivor, Pamfag, Omnivore, Ikke kræsen, Omnivort og mange andre …

Altædende Synonym

Altædende Synonym – Dansk Synonymer

Hos de Gnavere, der leve af Træbark, Knolder o. s. v., ere Fortænderne usædvanlig brede . .; særdeles smalle og spidse ere de hos de mere altædende f.

Synonymer af Altædende som Almindelig ulvefod, Omnivor, Ukritisk, Pamfag, Omnivore, Ikke kræsen, Omnivort, Altfortærende og mange andre …

altædende — sproget.dk

Synonymer ; Altfortærende, 13 ; Omnivor, 7 ; Pamfag, 6 ; Omnivore, 8.

Synonymer for ALTÆDENDE – Krydsord

Synonymer for ALTÆDENDE

Se definitionen af ‘altædende’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘altædende’ i den store tekstsamling for dansk.

Liste over synonymer til det ord ALTÆDENDE og 10 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer til “altædende” i dansk ordbog

Den amerikanske nethandelsgigant Amazon er nærmest blevet synonym med … Men historien om den altædende alt-mulig-butik er mere nuanceret end som så.

Amazon-lignende butikker kan vende butiksdøden i Danmark

Spådom: Amazon-lignende butikker kan vende butiksdøden i Danmark – RetailNews

Videnskabeligt synonym. Larus ridibundus … Altædende. Hvirvelløse dyr (især orme), fisk. Fouragerer også på affaldspladser og omkring gademarkeder og …

Læs mere

Hættemåge, Chroicocephalus ridibundus – Fugle – NatureGate

… til at tænke på vegetarisme udelukkende som et synonym for jernmangel. … At skifte fra en altædende til en vegetarisk kost er ikke verdens undergang.

Fire ting, der sker, når du indfører en vegetarisk kost

Mange mennesker undrer sig over, hvad der sker i kroppen, når man indfører en vegetarisk kost. Vi analyserer de vigtigste ændringer.

Keywords: altædende synonym