Noget om kraft tekst

Noget om kraft – Fest ABC

Noget om kraft

Melodi: Bjarne Haahr – Tekst: Halfdan Rasmussen. Med store undrende øjne går jeg,. hvor anemonerne lyser hvidt. Og midt i forårets lysvæld står jeg.

Noget om kraft – Højskolesangbogen

Noget om kraft

Noget om kraft er båret af den idé, at jordkloden er en enhed. Og som ofte hos Halfdan Rasmussen er synsvinklen præget af naivitet, fx når teksten begynder …

Sangen er skrevet af Halfdan Rasmussen i anledning af Nordisk Elektricitets Selskabs 50 års jubilæum. Digtet forholder sig til den kraft, der binder verden sammen og udtrykker idéen om, at der findes en sjæl i alt levende. Sangen er sunget på flere melodier, men i Højskolesangbogen er Erik Sommers melodi valgt.

Tekst til Halfdan Ramussen sange – Biblioteksvagten

Tekst til Halfdan Ramussen sange

Jeg har forgæves søgt efter teksten til Halfdan Rasmussens sang ” Noget om kraft” el. “Med store undrende øjne”Kan du hjælpe ?

Halfdan Rasmussen – Noget om kraft – Tabz.dk

Tabz.dk | Halfdan Rasmussen – Noget om kraft

14. jul. 2016 — Dm – Gm7 Og alle underes under er det, E7 – A7 at han er ordløs og altings tekst. A7 – D Han er i spurvenes sang i hækken, G – B7/F# i …

Den danske side med guitartabs

Noget om Kraft Tekst: Hal – Yumpu

Noget om Kraft Tekst: Hal

Noget om Kraft Tekst: Hal Er der nogen i himlen? Danser Med Drenge Det var meget mod din vilje alligevel fik du ram på mig det er værst.

Noget om Kraft Tekst: Hal Er der nogen i himlen? Danser Med Drenge Det var meget mod din vilje alligevel fik du ram på mig det er værst

Jeg plukker fløjlsgræs – 1. Sange

1. Sange

Vis Tekst Ny Sang Ny Kommentar Ny Fil Sange · J · Jeg plukker fløjlsgræs … melodien bliver også brugt i Halfdan Rasmussens “Noget om kraft”.

Velkommen til Skjaldenes bibliotek, hvor du kan finde middelalder og middelalderinspirerede sange og musik bla fra liverollespil, samt købe en cden Skjaldesang med udvalgte numre

Noget om kraft – song and lyrics by Halfdanskerne – Spotify

Noget om kraft – song and lyrics by Halfdanskerne | Spotify

Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Halfdanskerne. Artist. Halfdanskerne. Popular Tracks by Halfdanskerne. Noget Om Helte. 34,556.

Listen to Noget om kraft on Spotify. Halfdanskerne · Song · 2012.

Højskolesangbogen – Noget om kraft: listen with lyrics | Deezer

Sign up for Deezer and listen to Noget om kraft by Højskolesangbogen and 90 million more tracks.

Keywords: noget om kraft tekst, jeg plukker fløjlsgræs tekst halfdan rasmussen